Länkar

 

Bostadsbristen hos bl.a. våra ungdomar –  jag har en händig granne – som låtit bygga och inreda ett attefallshus  till den äldsta av sina söner (19) som i helgen fick flytta in i sin alldeles egna bostad – men ändå nära till mammas goda mat och pappa.
Med smarta lösningar så har det begränsade utrymmet kunnat användas så att det känns och upplevs som mycket större. Te.x. en fällbar våningssäng som fälls upp mot väggen då den inte används, en platt TV som sitter monterad på undersidan av en bänkskiva som annars används som skrivbord osv.

Samme granne har också låtit installera en riktigt avancerad och smart övervakningskamera   som med tiden lär sig känna igen rörelsemönster och kan skilja mellan katter, hundar, fåglar, rådjur och andra djur resp. när människor rör sig inom avkänningsområdet. På så sätt kan den spela in och ”larma” när det verkligen behövs till skillnad mot många andra övervakningskameror – som larmar så fort grannens katt.

På denna sajt kan du få lite allmän information om kameraövervakning och olika typer av övervakningskameror – man bör ta reda på sina behov innan man köper en övervakningskamera – det är en del att tänka på.

Printwall – är et företag som Hjälper företag att synas med sitt budskap, de hjälper tex till med fasadvepor och banderoller, skyltar, profilprodukter och mycket annat

Retorikkurs tycker jag alla skulle gå – tänk då kunde alla argumentera både sakligt och sansat, idag har ju ”samtalsklimatet” totalt urartat, speciellt i sociala media.

Med Klara Matens matkasse   så får du maten både hemlevererad och färdiglagad – bara att värma – kan det bli så mycket bättre – och gott är det också.

Vår som slet av korsbandet i en innebandy match i feb och har sedan opererats och operationen verkar ha gått bra. Men efter en sådan idrottsskada  så behöver man också få rehabilitering för att så snabbt och så bra som möjligt bli helt återställd och då kan det vara bra att få rehabilitering hos en specialist på idrottsskador.